home

contact
Domenii:       
Magyar   |   Română   |   English   |   Deutsch
Abonează-te la e-newsletter!
Listă proiecte

Denumire proiect: Sala Sport Zăbala
Localitate: Zăbala
Investitor: Primăria comunei Zăbala
Durata: 2008 - 2009

Denumire proiect: Sala Sport Ghidfălau
Localitate: Ghidfalău
Investitor: Primăria comunei Ghidfalău
Durata: 2008 - 2010

Denumire proiect: Reparatii Capitale Sectia Psihiatrie
Localitate: Târgu-Secuiesc
Investitor: Spitalul Municipal Tg.-Secuiesc
Durata: 2009

Denumire proiect: Reabilitarea Primăria Ghidfalău
Localitate: Ghidfalău
Investitor: Comuna Ghidfalău
Durata: 2008 - 2009

Denumire proiect: Reabilitare Parc Central Sf. Gheorghe
Localitate: Sfântu Gheorghe
Investitor: Primăria Sfântu Gheorghe
Durata: 2007
Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Proiectari
"... Nu este un simplu pretext de investigare universală a societății în care a germinat și a înflorit; este un punct de convergență istorică. ” - Adrian Andrei Rusu - "Castelarea Carpatică”, Ed.Mega, Cluj Napoca, 2005

http://arhiforum.ro , www.uauim.ro , www.incd.ro , www.architecture.com , www.architekt.de , www.architectes.org , www.architetto.info , www.epiteszforum.hu.

Constructii
“ Înainte de începerea construcției trebuie să acordăm o atenţie deosebită tuturor detaliilor a clădirii puse în aplicare: ale planului de construire si de înființare. In cazul fiecărei clădiri trei lucruri trebuie să fie luate in considerare, fără de care nici o clădire nu este vrednică de laudă: utilitatea sau comoditatea, frumusețea si durabilitatea. Nu poate să fie numită perfectă opera care: este utilă dar numai pentru o perioadă scurtă de timp, sau care nu mai este convenabilă după o periodă lungă de timp, sau care poseda ambele calități, dar nu are nici un fel de grație.” Andrea Palladio www.constructii.ro , www.construction.com , www.der-bau.com , www.chantier.net, www.e-epites.hu, www.mit.edu.
Instalatii
Sarcina tehnicii instalației este să asigure utilizatorilor clădirii senzația de comformitate, apă de băut, epurarea sau evacuare apei potabile, temperatura adecvată, aer de calitate si la parametri adecvaţi. Tehnica instalaţiei se ocupă in mare parte cu sisteme de rețele interioare, accesoriile lor si echipamentele legate de acestea. Tehnica instalatiei are mai multe componente: - tehnologia de încălzire - apa de la robinet, drenaj - HVAC - Tehnica climatizării
www.instalatii.ro , www.installation.com , www.installation.de , www.installations-electriques.net , www.megsz.hu , www.installationeurope.com.
Lucrari de alimentare si canalizare
Oferim soluţii optime pentru construcţii de canalizare în domeniul activităţilor de canalizare cu metode deschise de construcţii. Aceste prestaţii cuprind bineînţeles pe lângă fixarea ţevii şi alte activităţi auxiliare, adică excavarea pământului, săparea gropilor, activităţi de asigurare, precum şi rambleierea şi închiderea suprafeţei.