home

contact
Domenii:       
Magyar   |   Română   |   English   |   Deutsch
Abonează-te la e-newsletter!
Word Digital Library

Bun găsit pe site
:: Construire scoala cu clasele I-IV (2 sali) si gradinita (1 sala)
Reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Fogolyán Kristóf"
Hotel*** Covasna
Reabilitarea, modernizarea si extinderea cladirilor LICEULUI TEORETIC SZÉKELY MIKÓ - cladire E1
Executie Salon si Service FORD
Baza de tratament Hatuica
Sala Sport Ghidfalau
Sala Sport Zabala
Reabilitare 6 laboratoare si ateliere in regiunea centru
Lucrari de instalatii termice, electrice, sanitare, Bloc ANL 24 ap. Sf. Gheorghe
Proiectare si construire a unei spalatorii pentru spitalul jud. Fogolyan Kristof
Extinderea spatiului de invatamint la grupul scolar Baroti Szabo David
Proiectari
"... Nu este un simplu pretext de investigare universală a societății în care a germinat și a înflorit; este un punct de convergență istorică. ” - Adrian Andrei Rusu - "Castelarea Carpatică”, Ed.Mega, Cluj Napoca, 2005

http://arhiforum.ro , www.uauim.ro , www.incd.ro , www.architecture.com , www.architekt.de , www.architectes.org , www.architetto.info , www.epiteszforum.hu.

Constructii
“ Înainte de începerea construcției trebuie să acordăm o atenţie deosebită tuturor detaliilor a clădirii puse în aplicare: ale planului de construire si de înființare. In cazul fiecărei clădiri trei lucruri trebuie să fie luate in considerare, fără de care nici o clădire nu este vrednică de laudă: utilitatea sau comoditatea, frumusețea si durabilitatea. Nu poate să fie numită perfectă opera care: este utilă dar numai pentru o perioadă scurtă de timp, sau care nu mai este convenabilă după o periodă lungă de timp, sau care poseda ambele calități, dar nu are nici un fel de grație.” Andrea Palladio www.constructii.ro , www.construction.com , www.der-bau.com , www.chantier.net, www.e-epites.hu, www.mit.edu.
Instalatii
Sarcina tehnicii instalației este să asigure utilizatorilor clădirii senzația de comformitate, apă de băut, epurarea sau evacuare apei potabile, temperatura adecvată, aer de calitate si la parametri adecvaţi. Tehnica instalaţiei se ocupă in mare parte cu sisteme de rețele interioare, accesoriile lor si echipamentele legate de acestea. Tehnica instalatiei are mai multe componente: - tehnologia de încălzire - apa de la robinet, drenaj - HVAC - Tehnica climatizării
www.instalatii.ro , www.installation.com , www.installation.de , www.installations-electriques.net , www.megsz.hu , www.installationeurope.com.
Lucrari de alimentare si canalizare
Oferim soluţii optime pentru construcţii de canalizare în domeniul activităţilor de canalizare cu metode deschise de construcţii. Aceste prestaţii cuprind bineînţeles pe lângă fixarea ţevii şi alte activităţi auxiliare, adică excavarea pământului, săparea gropilor, activităţi de asigurare, precum şi rambleierea şi închiderea suprafeţei.

Static content

[Content tartalom]