nyitólap

kapcsolat
Témakörök:       
Magyar   |   Română   |   English   |   Deutsch
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Kérdezz-Felelek
Word Digital Library

Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK)

Üdvözöljük honlapunkon
Hívj a 072 408 7842 számon
Cégünk Kovászna megye egyik legjelentősebb építőipari vállalkozása. Fővállalkozóként képesek vagyunk a legkülönfélébb létesítmények megvalósítására, a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. A létesítmény tervezését, engedélyeztetését követően biztosítjuk a szükséges építőanyagokat, eszközöket és a megvalósító szakembereket.
:: Menedzsment
 
Ipari épületek
Csapatunk az acélvázas építési módban szerzett több referenciát. Ez az építési mód nagy pontosságot igényel, az előírt pontosságot az üzemben elvégzett próba-összeszereléssel ellenőrizzünk. Az általunk tervezett acélvázas csarnokrendszer kialakitásánál a következő tényeket vesszük figyelembe: - az emelőberendezések (daruk) száma, mérete, és teherbírása, - a belső térigény (oszlopok elhelyezhetősége), - a kapuk mérete és nyítási módja, - a belső megvilágítás értéke, - a hőszigeteléssel kapcsolatos igények - a fűtés-szellőzés szükségessége és mértéke, - a tűzvédelmi követelmények, - a bővíthetőség igénye, - az altalaj teherbírása, - a földrengés elleni biztonság, - a szállítás és a helyszíni szerelési lehetőségek.
Középületek
Az általunk épített középületek építési módja többnyire falazott-, acélvázas-, monolit és félig előregyártott vasbeton vázas-, vegyes építési mód. Az általunk tervezett középületek kialakításánál a következő tényeket vesszük figyelembe: - az emelőberendezések (daruk) száma, mérete, és teherbírása, - a belső térigény, - a belső megvilágítás értéke, - a hőszigeteléssel kapcsolatos igények - a fűtés-szellőzés szükségessége és mértéke, - a tűzvédelmi követelmények, - az altalaj teherbírása, - a földrengés elleni biztonság, - a szállítás és a helyszíni szerelési lehetőségek.
Lakóépületek
Az általunk épített lakóépüetek építési módja falazott építési mód. Az általunk tervezett lakóépületek kialakításánál a következő tényeket vesszük figyelembe: - a belső térigény, - a belső megvilágítás értéke, - a hőszigeteléssel kapcsolatos igények - a fűtés-szellőzés szükségessége és mértéke, - a tűzvédelmi követelmények, - az altalaj teherbírása, - a földrengés elleni biztonság.
Épületszerkezet megerősítés, felújítás
_______________________________________________________________________________________
Ördög Kft. © 2006 - Minden jog fentartva.